ترمیم دندان با آمالگام
مراحل ترمیم دندان با آمالگام
اولین قدم از مراحل پر کردن دندان با آمالگام تزریق بی حسی است. معمولا دندانی که نیاز به ترمیم دارد، باید بی حس شود تا بتوان بدون احساس ناراحتی، دندان پوسیده را تخلیه کرد و شرایط رای برای ترمیم دندان مهیا کرد.
در مرحله بعد دندان شست و شو داده شده و ضدعفونی می شود.
آمالگام دندان به صورت کپسول هایی است که در آن مخلوط فلزی و جیوه قرار داده شده اند. این کپسول در دستگاه مخصوص قرار می گیرد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و به صورت خمیری دربیایند. حدود 2-3 دقیقه زمان داریم تا مخلوط آمالگام را درون حفره دندان تراش خورده قرار دهیم.
اضافات آمالگام دندان تمیز می شوند و بلندی های ترمیم بررسی و گرفته می شود و این گونه یک ترمیم دندان با آمالگام باکیفیت و خوب داریم که قادر است تا حدود بیش از 10 سال در جویدن کمک کند .
مضرات ترمیم دندان با آمالگام
مدتی که از زمان معرفی شدن آمالگام دندان گذشت، نگرانی در مورد جیوه به وجود آمد. چرا که بخار جیوه سمی است. اما سالهای طولانی مطالعه و آزمایش روی افراد دارای این ترمیم ها انجام شد و هیچ ارتباطی بین جیوه و بیماری های مختلف پیدا نشد.
تا کنون بیشتر نگرانی هایی که در مورد جیوه مطرح شده است در مورد مواد اضافی و ضایعات جیوه و صدمه ای که ممکن است به محیط زیست وارد کند.
استفاده از آمالگام مورد تایید FDA قرار گرفت. این میزان جیوه خیلی کمتر از حد مجاز آن برای بدن است. جیوه موجود در این ترمیم ها بسیار کمتر از جیوه موجود در هوا یا غذاهای دریایی است که ما روزانه مصرف می کنیم. مطالعات مختلف نشان داده اند که ترمیم دندان با آمالگام، یک روش مطمئن و ایمن برای پر کردن دندان است.
مزایای ترمیم دندان با آمالگام
استحکام آمالگام دندانی بالاست و فشارهای جویدن را به خوبی تحمل می کند.
میزان شروع مجدد پوسیدگی اطراف آن، نسبت به کامپوزیت دندان کم تر است.
مراحل کاری آن ساده تر و سریع تر از کامپوزیت دندانی است و برای کودکان هم کاربرد زیادی دارد.
برای پر کردن دندان با پوسیدگی های خیلی عمیق انتخاب اول هستند.
قیمت آنها در مقایسه با سایر ترمیم ها، ارزان تر است.
با نگهداری خوب، عمر طولانی تری دارند و به مرور زمان هم بهتر و بهتر می شوند.
معایب ترمیم دندان با آمالگام
ظاهر آن فلزی و نقره ای است و مثل ترمیم های همرنگ دندان زیبا نیست. به همین خاطر بین افراد به نام پرکردن دندان با مواد سیاه هم معروف شده است.
برای ترمیم آمالگام، نیاز به تراش بیشتری روی سطح دندان، نسبت به ترمیم کامپوزیت داریم